fredag 5 februari 2010

Det händer den 13 febr hos Jesper och Ewa


Välkomna till vår show!

Lördag 13 februari, kommer vi att öppna dörrarna till vår nya balsal och delvis ombyggda main sim (Lapplandia). Det är en kopia av Blå Hallen i Stockholms stadshus. Här kommer våra stora evenemang äga rum. Blå Hallen kommer att helt ersätta den tidigare sfäriska balsalen. Här kommer tex våra ABBA shower att hållas. Vi kommer också att ha jazz och evergreens evenemang i Blå Hallen samt andra artister som vi gillar och som vi vill dela med dig. Plus alla våra kommande temafester naturligtvis!

I källaren i Blå hallen har vi byggt en underbar och något ekivok 20-tals teater (The Kit Kat Klub) där vi kommer att ha burleska shower från tid till annan.
Folk kommer att prata om dessa , tro mig .... hehe. Så missa inte premiären nästa lördag!

I övrigt är det rätt så likt: På Icetheater SL kommer vi att ha mindre arrangemang av mer sitta-och-lyssna karaktär. I hotellets barer kommer som vanligt clubkvällarna att äga rum.

Men lördag den 13 februari blir det stor invigningsfest.

Kl 23.00 startar showen ner i Kit Kat Klub. Showen är regisserad av Ewa och Jesper, men självklart starkt influerad av en av tidernas största pjäser/shower.

Kl 24.00 tar en av SLs bästa smooth jazz sångerskor över takt pinnen. Hon kommer att underhålla oss i Blå hallen.

Tema: 20 tal och dekadans. Inget för snälla pojkar och flickor alltså

Se till att vara här i god tid. Vi kommer att tillåta max 40-45 avor på simmen. Vi vill inte förstöra er kväll eller showerna med en massa lagg.

Hjärtligt välkomna!

Ewa och Jesper

PS Simmen är tillfälligt stängd tills vi byggt klart. Dock kommer vi att öppna upp lördagen den 6/2 (Noma Falta i Club Copenhagen) samt torsdagen den 11/2 (Abba Sweden, Club Copenhagen)

Bild lånad av Jesper och text efter deras inlägg i blog

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar